SaniWiki.cat:Avís general

De SaniWiki.cat
Salta a: navegació, cerca
SANIWIKI.CAT NO DÓNA CAP GARANTIA DE VALIDESA

La SaniWiki.cat és un espai col·laboratiu de contingut sanitari obert en línia, és a dir, una associació voluntària de professionals o grups de professionals sanitaris que estan desenvolupant recursos i espais de discussió i proposta sobre temes sanitaris. L'estructura del projecte permet a qualsevol persona identificada amb una connexió d'Internet en pugui canviar el seu contingut. Tingueu en compte que podeu trobar coses que no han estat revisades adequadament.

Això no vol dir que no trobareu a SaniWiki.cat informació valuosa i acurada, al contrari, la major part ho és. Tanmateix, SaniWiki.cat no pot garantir la validesa de la informació. El contingut actual de qualsevol article pot ser que s'hagi canviat, vandalitzat o alterat per algú l'opinió del qual no es correspon amb l'estat de coneixement en els camps pertinents.

Cap dels autors, col·laboradors, patrocinadors, administradors o qualsevol altre associat a SaniWiki.cat no es pot fer responsable en cap cas de l'aparició de qualsevol informació no acurada o difamatòria o de l'ús que feu de la informació continguda o enllaçada des d'aquestes pàgines web.