Projecte:Pàgina d'inici de càrrega

De SaniWiki.cat
Salta a: navegació, cerca

Aquesta és la pàgina d'inici de la càrrega. Parlem de carregar: imatges, dibuixos, vídeos i tipus especials de fitxer (pdf).

Es poden donar dos situacions respecte al fitxer que vulguem carregar:

  1. NOMÉS pugui ser vist o utilitzat pels usuaris d'aquest wiki. Ús privat.
  2. Volem que el pugui utilitzar qui vulgui d'internet i lliurament, amb el reconeixement de la nostra autoria. Ús sota llicència de Creative Commons, habitualment amb llicència Reconeixement i Compartir Igual 3.0 No adaptada. Utilitzant Wikimedia Commons.

El format de càrrega és gairebé igual en les dos formes.

Recordeu que:

  • No podeu nomenar el fitxer amb un nom ja existent en el wiki o en Wikimedia Commons. Això és degut a que aquest wiki utilitza el mateix format d'inserció d'imatges en els articles. Dit d'altre manera si a Wikimedia Commons existeix un fitxer de nom Paris.jpg no podeu carregar en aquest wiki (o en Commons, com és lògic) un fitxer amb el mateix nom.
  • Abans de carregar (tot i que no és preceptiu) determineu la categoria o categories a on estarà el fitxer, buscant fitxer similars (ja sigui en aquest wiki o en Wikimedia Commons).
  • Tot i que s'admet el format ogg, per a vídeos, és millor carregar-los en YouTube (cliqueu el botó "Penja") o en Vimeo (cliqueu el botó "Upload").

Ús en aquest wiki

És el primer cas, podeu passar a carregar des de Carrega (en aquest wiki). Hi han les instruccions pròpies de Wikimedia Commons, però realment carregareu el fitxer dins d'aquest wiki.

Ús des de Wikimedia Commons

És el segon cas, podeu passar a carregar des de Carrega en Wikimedia Commons.